Chào mừng bạn đến Diễn đàn Rao vặt Việt Nam!

Để đăng tin rao vặt, quảng cáo, thảo luận, chia sẻ và nhắn tin riêng tư với các thành viên khác trong cộng đồng của chúng tôi, hãy đăng ký ngay bây giờ!

ĐĂNG KÝ MIỄN PHÍ!

🌟THÔNG BÁO🌟

V/v: Chính Sách Lưu Trữ Bài Đăng

Kính gửi Thành Viên !
Bắt đầu từ ngày 20/03/2025, tất cả các bài đăng sẽ được tự động xóa sau 60 ngày kể từ ngày đăng.
XEM CHI TIẾT THÔNG BÁO
Trân trọng,
💁BIẾN ĐI: NHỮNG KẺ ĐĂNG BÀI CÁ ĐỘ, TRÒ CHƠI CÁ CƯỢC TRỰC TUYẾN CHỈ LÀ NHỮNG KẺ LỪA ĐẢO, KHÔNG KHÁC GÌ NHỮNG CON SÚC VẬT SỐNG DỰA VÀO NHỮNG HÀNH VI BẨN THỈU💁
GO AWAY: THOSE WHO POST GAMBLING CONTENT, ONLINE BETTING GAMES, ARE NOTHING BUT FRAUDSTERS, NO DIFFERENT FROM ANIMALS LIVING OFF OF DESPICABLE ACTIONS

What Accounts For The Distinct Taste Profile Of Cold Brew Compared To Other Coffee Brewing Methods?

YaoYao32

Nhân Viên
Tham gia
14/10/23
Bài viết
44
VNĐ
3,625
Unveiling the Insights from Recent Coffee Studies
In a groundbreaking release, the Specialty Coffee Association (SCA) shared the findings from its Cold Brew Extraction research in November 2022.
The research highlighted four main sensory attributes that showed considerable variation with changes in brew temperature: bitterness, sourness, rubber-like flavor, and floral notes. Hot brewed coffee exhibited elevated levels of bitterness, sourness, and the rubber-like flavor, whereas cold brew was distinguished by a heightened floral quality.

The study further recognized that other sensory elements—such as fruity, woody, and smoky notes—were also significantly influenced by the temperature of brewing, and these effects varied depending on the coffee’s origin and roast profile.

Dr. Mackenzie Batali, equipped with a PhD in Food Science and Technology from UC Davis and serving as a Food Scientist at Minus Coffee, spearheaded the research team’s efforts. Dr. Batali walked me through the meticulous process of their study.
The study further recognized that other sensory elements—such as fruity, woody, and smoky notes—were also significantly influenced by the temperature of brewing, and these effects varied depending on the coffee’s origin and roast profile.
The research incorporated three diverse coffees, each representing distinct origins and processing techniques:
 

Nội dung được gửi bởi thành viên. Chúng tôi sẽ không chịu trách nhiệm với các thông tin do thành viên đưa lên trừ thông tin nội bộ.

Vận hành bởi Trương Anh Vũ®

Trung Nghĩa, Hòa Ninh, Hòa Vang, TP Đà Nẵng, Việt Nam

hotline (+84) (918) 369.468 mailtoVuta@truonganhvu.orgtruonganhvu.org

Flights.Vn giữ bản quyền nội dung trên website này. | Email:Contact@flights.vn | © Flights.Vn phiên bản thử nghiệm.

Forum.Edu.Vn
Hotline: 0918.369.468
Top